Adresa ureda

Svetošimunska cesta 25,
10000 Zagreb

Kontakt e-pošta

info@aprioriworld.com

Adresa ureda

Svetošimunska cesta 25,
10000 Zagreb

Kontakt e-pošta

info@aprioriworld.com

Konferencija Digitalna poljoprivreda

Poljoprivreda povezuje

Nakon uspješnih projekata Agro Startup i Slavonika, pod motom Inspiriramo poljoprivredu, odlučili smo pokrenuti novu konferenciju – Digitalna poljoprivreda.

Ova konferencija teži informiranju i otvaranju potencijala hrvatskoj poljoprivrednoj zajednici, ali i svima onima koje zanima tehnologija u službi poljoprivrede da budu još učinkovitiji i konkurentniji.

U ovom trenutku, u različitim laboratorijima poljoprivredni stručnjaci u suradnji s IT stručnjacima stvaraju nove ideje, testiraju i lansiraju nove tehnološke inovacije, koje u konačnici imaju za cilj smanjiti rizike i povećati prinose na različitim područjima poljoprivrednog djelovanja.

Razmjena znanja, iskustva i primjera iz prakse, domaće i međunarodne zajednice, temelj je poljoprivrede koja nam time šalje jasnu poruku da se kao i druge ekonomske grane, poljoprivreda također transformira. Budućnost poljoprivrede ostaje ljudima koji razumiju i prihvaćaju promjene u službi razvoja, te onima koji su spremni neprestano učiti i ulagati u nova znanja i vještine.

MISIJA I VIZIJA

MISIJA

Misija projekta je okupiti studente buduće članove poljoprivredne zajednice i pružiti im potporu kroz edukaciju i povezivanje.

CILJEVI

Postati središnji događaj razmjene praktičnih primjera , znanja i iskustva koji povezuju ljude, tehnologiju i poljoprivredu.

PROGRAM & PRIJAVA

SPONZORI

Podržavaju

Suorganizatori

Sponzori

Okupljamo poljoprivrednu zajednicu unutar mediteranske poljoprivrede kako bi bila konkurentnija i mogla kroz razmjenu praktičnih iskustava biti efikasnija. Važan faktor razvoja mediteranske poljoprivrede temelji se na znanju što predstavlja jedan od ciljeva ove konferencije.

Stoljećima se na hrvatskim otocima obitelji bave različitim mediteranskim kulturama, a neki hrvatski otoci posvetili su se kozarstvu, ovčarstvu i stočarstvu. Više nego ikada povezuju se poljoprivreda i turizam kroz obiteljska gospodarstva što predstavlja potencijal razvoja mediteranske poljoprivrede.

Mediteranska poljoprivreda i njezin razvoj sve su bliže različitim inovacijama na području digitalne poljoprivrede. Nove investicije i neprestana edukacija na ovom području predstavljaju generacijski izazov. Povezujući digitalna rješenja i primjere iz prakse želimo pružiti više našim sudionicima.

Razvoj hrvatske poljoprivrede, pa tako i one mediteranske i otočne, bazira se na smjernicama poljoprivredne strategije koju definira Ministarstvo poljoprivrede Republike Hrvatske i sve službe, ali i akademska zajednica koja neprestano istražuje i pruža rješenja u suradnji sa realnim sektorom.

FOTO PRIČA

PRIJAVA

Skip to content